Returnări

Nu vi se potrivește un produs comandat de la noi? Nu-i nici o problemă, aveți posibilitatea să returnați sau să schimbați produsul cu orice alt articol Funkers. În plus, nu uitați că majoritatea articolelor Funkers sunt create în atelier și că ne puteți trimite dimensiunile exacte pt a evita, pe viitor, neplăcerile unui retur. Primul pas este completarea acestui formular de returnare sau schimbare de produse.

Acest formular trebuie să fie completat în întregime, și vă vom răspunde prin e-mail sau telefon în termen de 3 zile lucrătoare cu instrucțiunile de returnare.

Dacă preferați o discuție telefonică cu unul din operatorii Funkers, vă așteptăm întrebările la numerele de telefon : 0787/601090 sau 0216732926.

NOTĂ: - Articolele pot fi returnate / schimbate, doar dacă respectă condițiile legale de retur, anume: să nu fi suportat modificări (pete, defecte, miros de parfum, etc.) în momentul probării, să nu fi fost purtate sau deteriorate de catre client, să respecte perioada de 14 zile de la primirea acestora, timp limită în care se acceptă returnarea, să fie returnat doar prin curierat rapid și NU prin Poșta Română.

Informaţii despre comandă
Informaţii despre produs și motivul de returnare
Contul meu