Meniu

Cookies

TheFunkers.com colecteaza informatii si le prelucreaza in date statice despre ce pagini accesati in interiorul site-urilor , inclusive adresa IP de la care site-ul este vizat. TheFunkers.Com poate folosi in cadrul site-urilor cookies , stocand temporar date cu caracter personal , cu urmatoarele scopuri :

a)  Pentru a imbunatatii securitatea accesului ;

b) Pentru a imbunatatii utilizarea si a va furniza un serviciu cat mai bun

 

 

In diferite sectiuni din site, se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra  de email este folosita pentru a va trimite un raspuns , iar mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dvs de email si numele furnizat intra in categoria datelor tip business contact , iar TheFunkers.Com le va putea utiliza, inclusive in a le furniza unor terti , avand acceptul dumneavoastra.

TheFunkers.Com poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti , daca acest lucru este cerut de lege  sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru :

a)      Conformarea la rigorile legii

b)      Protejarea si apararea drepturilor de proprietate apartinand companiei  TheFunkers.com    sau

c)       Actionarea in circumstante de urgenta, pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, a utilizatorilor de produse si servicii sau a persoanelor publice .

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal , sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare a indeplinii obiectivul solicitarii

TheFunkers.com nu vinde, inchiriaza sau schimba date cu character personal catre terti.

Folosim datele cu caracter personal  colectate, in urmatoarele scopuri :

a)      Facturarea produselor / serviciilor comandate de catre dumneavoastra ;

b)      Livrarea acestora

c)       Efectuarea platii online ( daca este cazul)

 

Datele cu caracter personal pot fi dezvaluite fara consimtamantul  dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari : Bancile implicate in platile online , Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii / produse , respectiv conforma prevederilor legii 677/2001, catre institutile abilitate.

FUNKERS SRL  este inregistrata si avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare 20595.