Ati spus funky?

Funky fashion nu este despre cei care urmeaza tendintele, ci despre cei care lefolosesc diferit in avantajul lor, intr-un anumit outfit.

Persoanele care adopta stilul funky nu se definesc in functie de locul din care isi fac cumparaturile si nici nu fac deosebire intre acestea. Funky poate sa fie un amestec intre articolele cumparate dintr-un magazin vintage sau al unui brand de top, intre dantela sipiele, o bratara simpla aurie sau una roz din plastic supradimensionata, o multime de bijuterie sau niciuna, intre totul asortat si elegant sau neasortat si neglijent.


Cand optezi pentru stilul funky, este vorba despre asumarea unor riscuri, fara a-tifi teama de privirile curioase ale celor din jur, care si-ar fi dorit si ei sa aiba curajul sa poarte combinatia realizata de tine. Funky este despre abundenta si culoare, dar niciodata despre ceva plictisitor.

Fii indrazneata, poarta pantofi sclipitori, topuri cu printuri nebunesti, sosete colorate, fuste din tulle si accesorii diferite. Mixeaza totul cu starea ta de spirit, iar rezultatul va fi unul pe masura!
Opinii și comentarii

Notă: Codul HTML nu se traduce !
    Rău           Bun