Ati spus funky?

Funky fashion nu este despre cei care urmeaza tendintele, ci despre cei care lefolosesc diferit in avantajul lor, intr-un anumit outfit.

Persoanele care adopta stilul funky nu se definesc in functie de locul din care isi fac cumparaturile si nici nu fac deosebire intre acestea. Funky poate sa fie un amestec intre articolele cumparate dintr-un magazin vintage sau al unui brand de top, intre dantela sipiele, o bratara simpla aurie sau una roz din plastic supradimensionata, o multime de bijuterie sau niciuna, intre totul asortat si elegant sau neasortat si neglijent.

Continuare

Pantofii josi – Alegerea Perfecta

Rasfata-ti picioarele si alege cea mai confortabila varianta: incaltarile joase – pentru casunt trendul sezonului.

Cu toate acestea, multe femei considera ca acestea le va face sa se simta mai putin elegante. Desi este adevarat ca pantofii cu toc sunt flatante pentru siluetele voastre si mai elegante, incaltarile joase pot fi o alegere chic si in plus vin cu un mare avantaj: suntlejere si va permit sa va plimbati o perioada lunga de timp.

Fie ca esti in cautarea urmatorului pas al stilului sport-luxe sau doar a unei noiinterpretari a stilului practic-glamour , pantofii josi ..

Continuare

Te-au cucerit de la prima purtare?

Credeati ca volanele sunt pentru vremea copilariei? In care mergeam la petreceri si ne jucam in tinutele noastre inocente?

Ei bine, pentru sezonul de primavara-vara 2016, acestea au revenit, fiind prezente in toate colectiile designerilor de pe podiumurile de moda.

Fie ele usoare si vaporoase (Jason Wu) sau robuste si din piele (Cushnie et Ochs), volanele decoreaza gulere si maneci sau formeaza suprapuneri in cascada, oferindu-ne cel mai romantic trend al momentului.

Poarta volanele in combinatii neobisnuite, ca o femeie stilata, matura si mandra de alegerile e..

Continuare