Livrare & Retur

Livrare & Retur

 

Produsele Funkers se fabrica la comanda, iar timpul de fabricare se modifica in functie de sezon, oferte, perioade de reduceri/lichidari stoc si/sau concedii legale sau de odihna.

Livrarea se efectueaza prin  curierat rapid, de luni pana vineri,in termen de 1-15 zile  lucratoare din momentul confirmarii telefonice sau prin sms a comenzii. Dacă produsul se afla in stoc, se livrează in 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, dacă produsul trebuie fabricat in atelier , procesul durează între 3 zile lucratoare și 15 zile lucratoare in funcție de perioada anului.  Nu livram comanda fara o confirmare telefonica sau sms / whatsapp din partea cumparatorului. Confirmarea se considera incheiata imediat dupa raspunsul primit de catre Funkers, de la cumparator, prin metodele mentionate mai sus.

In termen de 24/48 h lucratoare dupa plasarea comenzii, un operator Funkers.ro va reveni telefonic sau prin sms/whatsapp catre cumparator pentru confirmarea comenzii. In cazurile in care confirmarea telefonica se incearca in orele in care cumparatorul nu e disponibil, se va trimite un mesaj text catre acesta pt a-l anunta despre intentia de confirmare. Se poate confirma si prin raspuns mesaj text catre numarul apelant si / sau whatsapp. Comenzile plasate vineri, se vor confirma la inceputul saptamanii urmatoare.

Termenul poate suferi modificari in functie de disponibilitatea stocului , modificari anuntate de catre INSTINCTFUNKERS SRL sau conditii ce impiedica desfasurarea activitatii curierilor, anuntate de catre firma de curierat cu care INSTINCTFUNKERS SRL colaboreaza .

In perioade de reduceri si/sau lichidari stoc, livrarile pot suferi intarzieri de pana la 17 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii, din cauza volumului crescut al comenzilor.

 

Costurile de transport

Pot varia in functie de destinatie, de greutatea, marimea si suma coletului . Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate ca suma totala a coletului la primire.  INSTINCTFUNKERS SRL nu este beneficiarul costurilor de transport.

 

TAXE livrare / retur

Taxele de livrare si retur pot suferi modificari in functie de ofertele primite in baza contractului cu firma de curierat partenera sau in functie de ofertele create de  INSTINCTFUNKERS SRL , facute publice pe www.Funkers.ro

 

Taxe actuale :

Taxa de transport 19 lei: pentru orice comanda cu suma totala de pana in 349 lei 

Pentru comenzi de peste 349 lei transportul este GRATUIT

In perioade de reduceri sau alte oferte personalizate, pragul pentru livrare gratuita se poate modifica sau dezactiva.

 

Taxa Retur: Returul se poate trimite prin orice firma de curierat alegeti, taxa de transport retur fiind achitata de catre client. 

Taxa Schimb Colete:  In cazul in care se va alege un schimb de colete, schimb de produse, INSTINCTFUNKERS SRL va trimite coletul la schimb catre client, iar curierul va cere la schimb coletul pe care il returnati. Acest schimb de colete are o taxa de 30 lei .

NOTA !  Ptr comenzile neridicate sau anulate dupa termenul de livrare , taxa de transport e suportata de INSTINCTFUNKERS SRL . In cazul in care clientul /a cere retrimiterea coletului, se va adauga si taxa initiala, aferenta coletului , la a doua livrare !

 

Plata se poate face:


- in numerar, la livrare (sistem ramburs).

- prin banca: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati; un reprezentant al INSTINCTFUNKERS SRL se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.

- card bancar

Taxe actuale livrari externe

Taxa de transport 99 lei pentru orice comanda cu suma totala de pana in 749 lei

Pentru comenzi de peste 750 lei transportul este GRATUIT

In perioade de reduceri sau alte oferte personalizate, pragul pentru livrare gratuita se poate modifica sau dezactiva.

Taxa Retur: Returul se poate trimite prin orice firma de curierat alegeti, taxa de transport retur fiind achitata de catre client. 

Plata se poate face:

- prin banca: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati; un reprezentant al INSTINCTFUNKERS SRL se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.

- card bancar 

Pentru comenzile externe nu efectuam schimb de produse.

 

 

TERMENI SI CONDITII RETUR:  

 Legea 34/2014 

 ARTICOLUL 9 Dreptul de retragere

Aliniat 1)  Consumatorul beneficiază de o perioadă de 30 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere. 

Aliniat 2 )  Perioada de retragere menţionată la alin. (1) expiră în termen de 30 zile de la  ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a produselor, în cazul contractelor de vânzare.

Se poate opta pentru :

1.    Returnarea produsului / lor in schimbul altor masuri sau altor produse

2.    Rambursarea pretului produsului/lor pe care INSTINCTFUNKERS SRL a primit-o drept plata din partea consumatorului

OBLIGATORIU :

In ambele cazuri consumatorul anunta telefonic sau prin sms/ whatsapp dorinta de returnare a produselor in termenul de 30 zile de la primirea produselor, mentionat in alin.1 .

In cazul returnarii produsului /lor in schimbul altui produs/e , consumatorul va trimite produsul pe care doreste sa il schimbe catre sediul Funkers  , mentionat mai jos. Dupa primirea produsului/lor de catre Funkers , se va face o verificare a coletului, apoi revenim telefonic catre consumator ptr confirmarea primii coletului.

 

Schimbul de colete nu este limitat, se poate schimba produsul cu oricare altul, sau oricare alta masura, in limita stocului disponibil. Daca exista diferente de sume, se vor calcula si plati de catre consumator sau INSTINCTFUNKERS SRL , dupa caz.

 

Consumatorul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor, daca acestea prezinta urme de uzura, murdarie ( machiaj, parfum, etc) si daca sunt returnate in conditii diferite fata de cele de la primire ( defecte, rupte, etc). In aceste cazuri , ne rezervam dreptul de a nu returna suma platita sau de a o returna partial.

Consumatorul suporta costurile directe legate de returnarea produselor ( taxa de livrare catre sediul INSTINCTFUNKERS SRL).

Adresa  unde se vor trimite produsele returnate este : Bd. 1 Decembrie 1918, nr 35,bl L14, sc 3, et 1, ap 94, sector 3, Bucuresti.

Produsele returnate vor fi trimise prin orice firma de curierat doreste consumatorul, NU primim retur prin Posta Romana ! Valoarea rambursului coletului returnat va fi 0 lei . Nu returnam suma platita prin curierat. Dupa primirea coletului , produsele vor fi verificate, iar consumatorului I se va confirma telefonic primirea produselor returnate si datele despre rambursarea platii prin virament bancar .

 

Pentru mai multe informatii , consumatorul ne poate contacta telefonic intre orele 09:30 – 17:00 , de luni pana vineri , sau prin email :

Telefon : 0787601090

Email : retur@funkers.ro