🚛 Livrare GRATIS pentru comenzi de minim 299 lei

Livrare & Retur

Livrarea se efectueaza prin  curierat rapid, de luni pana vineri,in termen de 24h/48h ore lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii. Nu livram comanda fara o confirmare telefonica sau sms de confirmare din partea cumparatorului. In cel mai scurt timp, dupa plasarea comenzii, un operator Funkers.ro va reveni telefonic catre cumparator in acest sens. In cazurile in care confirmarea telefonica se incearca in orele in care cumparatorul nu e disponibil, se va trimite un mesaj text catre acesta pt a-l anunta despre intentia de confirmare. Se poate confirma si prin raspuns mesaj text catre numarul apelant. In weekend se fac livrari sambata, la cerere, dar nu in zilele de concediu, legale. In alte conditii, comenzile plasate vineri, se vor livra la inceputul saptamanii urmatoare.

Termenul poate suferi modificari in functie de disponibilitatea stocului sau conditii ce impiedica desfasurarea activitatii curierilor, anuntate de catre firma de curierat cu care FUNKERS SRL colaboreaza .

In luna decembrie, livrarile pot suferi intarzieri din cauza volumului crescut al comenzilor firmei de curierat cu care Funkers SRL colaboreaza.

 

Costurile de transport

Pot varia in functie de destinatie, de greutatea, marimea si suma coletului . Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate ca suma totala a coletului la primire.  FUNKERS SRL nu este beneficiarul costurilor de transport.

 

TAXE livrare / retur

Taxele de livrare si retur pot suferi modificari in functie de ofertele primite in baza contractului cu firma de curierat partenera sau in functie de ofertele create de  FUNKERS SRL , facute publice pe www.Funkers.ro

 

Taxe actuale :

Taxa de transport 17 lei: pentru orice comanda cu suma totala de pana in 399 lei 

Pentru comenzi de peste 399 lei transportul este GRATUIT

In perioade de reduceri sau alte oferte personalizate, pragul pentru livrare gratuita se poate modifica sau dezactiva.

 

Taxa Retur: Returul se poate trimite prin orice firma de curierat alegeti, taxa de transport retur fiind achitata de catre client. 

Taxa Schimb Colete:  In cazul in care se va alege un schimb de colete, schimb de produse, FUNKERS SRL va trimite coletul la schimb catre client, iar curierul va cere la schimb coletul pe care il returnati. Acest schimb de colete are o taxa de 25 lei .

NOTA !  Ptr comenzile neridicate sau anulate dupa termenul de livrare , taxa de transport e suportata de FUNKERS SRL . In cazul in care clientul /a cere retrimiterea coletului, se va adauga si taxa initiala, aferenta coletului , la a doua livrare !

 

Plata se poate face:


- in numerar, la livrare (sistem ramburs).

- prin banca: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati; un reprezentant al FUNKERS SRL se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.

- card bancar

 

TERMENI SI CONDITII RETUR:  

 Legea 34/2014 

 ARTICOLUL 9 Dreptul de retragere

Aliniat 1)  Consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere. 

Aliniat 2 )  Perioada de retragere menţionată la alin. (1) expiră în termen de 14 zile de la  ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a produselor, în cazul contractelor de vânzare.

Se poate opta pentru :

1.    Returnarea produsului / lor in schimbul altor masuri sau altor produse

2.    Rambursarea sumei pe care FUNKERS SRL  a primit-o drept plata din partea consumatorului

OBLIGATORIU :

In ambele cazuri consumatorul anunta telefonic dorinta de returnare a produselor in termenul de 14 zile de la primirea produselor, mentionat in alin.1 .

In cazul returnarii produsului /lor in schimbul altui produs/e , consumatorul va trimite produsul pe care doreste sa il schimbe catre sediul Funkers SRL , mentionat mai jos. Dupa primirea produsului/lor de catre Funkers Srl, se va face o verificare a coletului, apoi revenim telefonic catre consumator ptr confirmarea primii coletului.

 

Schimbul de colete nu este limitat, se poate schimba produsul cu oricare altul, sau oricare alta masura, in limita stocului disponibil. Daca exista diferente de sume, se vor calcula si plati de catre consumator sau Funkers SRL , dupa caz.

 

Consumatorul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor, daca acestea prezinta urme de uzura, murdarie ( machiaj, parfum, etc) si daca sunt returnate in conditii diferite fata de cele de la primire ( defecte, rupte, etc). In aceste cazuri , ne rezervam dreptul de a nu returna suma platita sau de a o returna partial.

Consumatorul suporta costurile directe legate de returnarea produselor ( taxa de livrare catre sediul FUNKERS SRL).

Adresa  unde se vor trimite produsele returnate este : Str. Polona Nr. 90, Sector 1, Bucuresti. (Ap. 5, Etaj 2)

Produsele returnate vor fi trimise prin orice forma de curierat doreste consumatorul, NU primim retur prin Posta Romana ! Valoarea rambursului coletului returnat va fi 0 lei . Nu returnam suma platita prin curierat. Dupa primirea coletului , produsele vor fi verificate, iar consumatorului I se va confirma telefonic primirea produselor returnate si datele despre rambursarea platii prin virament bancar .

 

Pentru mai multe informatii , consumatorul ne poate contacta telefonic intre orele 09:30 – 18:00 , de luni pana vineri , sau prin email :

Telefon : 0787601090 , 0758236005 

Email : retur@funkers.ro