Mai mult timp sa te razgandesti

Mai mult timp sa te razgandesti

           Incepem noul an cu multa energie si obiective marete, pentru ca niciun vis nu e prea mare !

Asa ca, am pus pe hartie o multime de schimbari pe care ne place sa le numim optimizari. Fiecare schimbare aduce cel putin un beneficiu atat magazinului dar si cumparatorului.

            Una dintre schimbari, de care suntem incantati sa iti povestim este dublarea timpului de RETUR sau SCHIMB produs/e .

Daca pana acum aveai 14 zile de la primirea coletului sa probezi si sa te gandesti daca ti se potriveste sau daca doresti schimbarea sau returnarea acestuia, incepand de astazi 11 ianuarie , ai la dispozitie 30 de zile .

 

 

Politica de retur sau schimb produse este absolut esentiala in mediul online, fara ea e ca si cum nu ar exista cabine de proba intr-un magazin fizic.

Nu trebuie vazuta ca un esec sau ca o neplacere, se intampla la fel de des ca intrun magazin, din 5 produse pe care le probezi sa pastrezi poate 4 sau poate 2 sau uneori niciunul.

 

            Fiecare suntem diferite si asta e minunat, prin stil, asteptari, structura corporala si asa mai departe, de aceea este esential sa avem la dispozitie o varianta prin care sa ajungem la rezultatul dorit.

 

            Evident, nu lasam totul in baza acestei facilitati, denumita politica de retur, ci facem absolut tot ce ne sta in putinta ca primul rezultat sa fie exact cel pe care il astepti.

 

Cum minimizam rata de retur ?

 

         Unul din obiectivele noastre din 2016, atunci cand ne-am hotarat sa deschidem propriul atelier de productie, a fost ca produsele sa fie create in regim propriu, tocmai pentru a avea un mai mare control al fabricarii acestora.

Un astfel de control presupune si fabricarea sau ajustarea produselor la dimensiunea clientelor.

            Probabil stii deja ca daca nu esti sigura de masura ta, poti alege o masura standard din bara de Masura , dar ne poti comunica si dimensiunile tale in campul  “ Note speciale “ din sectiunea  Cos. 

 

 

Sau, daca omiti acest camp, dupa finalizarea comenzii, fie ne contactezi telefonic , prin sms sau whatsapp la numarul 0787601090 , pentru a ne transmite dimensiunile tale sau ajutarile pe care le doresti.

 

            O alta metoda pentru a ne asigura ca produsul ti se potriveste este adaugarea a unui alt camp de masura pentru majoritatea produselor si anume campul de Inaltime .

Inaltimea este la fel de importanta precum greutatea in alegerea hainelor. Evident lungimea nu va fi aceeasi pentru o persoana de 160 cm si uneia de 180 cm.

Eu, autoarea acestui articol, din experienta personala, fiind o persoana inalta ( peste 175 cm ) am intampinat des dificultati in a gasi un produs potrivit inaltimii mele. Spre exemplu salopetele, fie imi erau prea surte in talie, fie la lungimea pantalonului.

Si suntem convinsi ca si tie ti s-a intamplat cel putin o data.

Asa ca, avem posibilitatea si o folosim la maxim, de a ajusta produsele si la inaltimea ta, nu doar la marimea ta.

 

            In plus, am optimizat si Tableul de Marimi , care nu este un tabel standard cu dimensiuni scrise negru pe alb, ci am adaugat si un Calculator de marimi , care iti va estima la ce masura te incadrezi.

Acest tabel il regasesti in josul site-ului la sectiunea Tabel Marimi sau in pagina fiecarui produs, sub poza produsului.

 

 

 

Iar daca inca ai o nelamurire asupra marimii sau a ce produs sa alegi, te poti consulta cu noi oricand , prin mesaj social media ( Instagram / facebook ) , telefonic, prin whatsapp sau sms.

 

Suntem aici sa iti oferim cea mai buna experienta cu un magazine online romanesc, pentru ca si tu esti aici pentru a ne sustine .

 

Cam atat am avut sa iti povestim astazi, dar revenim curand cu noi imbunatatiri ce te asteapta pe funkers.ro

 

Pana atunci, iti transmitem energie buna, rasete si creativitate , e tot ce ai nevoie pentru o zi minunata !

 

 

 

Salutari,

Echipa funky

 

 

 

 

 

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.