Despre noi

Suntem un grup de oameni tineri, diferiti, uniti totusi de o pasiune comuna: de a face calitatea si frumosul accesibile. Pentru a ne atinge obiectivul, am pornit intr-un drum dificil, alegând sa ne deschidem propriul atelier, astfel incat sa putem da viata idealului nostru, fara a fi marginiti de factori externi. 

Cu o viziune noua asupra modei, muncim din greu astfel incat, produsele noastre finale sa iasa din tiparul actual, reusind  sa realizam haine care vor ramane actuale pentru o perioada nelimitata de timp. Reunim toate tipurile vestimentare, de la romantic, la clasic, de la boemic, la stilul rock; astfel am transformat magazinul nostru online intr-un loc in care orice persoana isi poate gasi o completare a stilului sau poate o reinventare completa.

Pasiunea este ceea ce ne defineste. Pentru a duce la indeplinire fiecare proiect, pentru a ajunge la realizarea oricarui obiect vestimentar, parcurgem un proces cu pasi bine definiti, incepand cu alegerea unor materiale cat mai putin regasite in alte directii, care ajung in mainile pricepute alea oamenilor ce reusesc sa transforme o schita de pe hartie, intr-o realitate simpatica, gata sa infrumuseteze garderoba clientilor.

Fiind constienti de necesitatea continua de nou, am ales sa ne reinnoim colectiile la fiecare 3-4 saptamani. Astfel, oferim  nu doar o gama larga de obiecte vestimentare, dar si posibilitatea ca persoanelor care se afla intr-o continua miscare, intr-o continua cautare de definire a stilului, sa gaseasca mereu obiecte vestimentare potrivite oricarei situatii.

Deoarece dorinta noastra principala este de a ne multumi clientii, in magazinul nostru veti gasi produse ale fiecarui trend actual, la preturi accesibile. Intelegem pasiunea pentru haine, ea fiind motivul pentru care ne petrecem zilele in atelier, croind, retusand, incercand mereu sa atingem cea mai buna varianta a produsului final. Tocmai de aceea nu dorim ca persoanele care ne impart pasiunea  sa fie limitate de buget, sa trebuiasca sa sacrifice placerea de a-si innoi garderoba regulat. 

Suntem foarte deschisi in ceea ce priveste relatia cu clientii, astfel, daca sunteti in cautarea oricarui tip de detalii, suntem mereu dispusi sa va ajutam. Sinceritatea si profesionalismul ne-au ghidat pasii pana in punctul in care ne aflam, astfel, veti descoperi ca suntem disponibili pentru a va oferi ghidare in alegererile voastre si informatii complete in ceea ce priveste produsele alese.